Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2021 12:17
Ekspert: Der vil være et problem med Aubameyang

Efter Arsenals skuffende nederlag til Everton i mandagens Premier League-kamp kan der komme problemer i relationerne på holdet. Sådan lyder det fra engelsk fodboldekspert.


Mod Manchester United i torsdags førte Arsenal i løbet af opgøret, og det samme gjorde de i gårsdagens kamp mod Everton. Alligevel endte de med at tabe begge kamp. 
 
Ifølge fodboldekspert Gary Neville, der efter kampen mellem Everton og Arsenal udtalte sig på Monday Night Football, fortæller det nogle klare ting om Arsenal-truppen - ikke mindst om klubbens anfører, Pierre-Emerick Aubameyang, og træneren, Mikel Arteta. Mod United blev den gabonske angriber skiftet ud, og mod Everton startede han på bænken. 
 
- Jeg tror, at der vil være et problem med Aubameyang på bagsiden af denne kamp, sagde Neville. 
 
- Jeg tror ikke, at han vil kunne lide idéen om, at Eddie Nketiah kommer foran ham. Jeg tror ikke, han vil kunne lide tanken om at være en erstatning, punktum. 
 
Neville fortalte også på programmet, at der er 'noget' mellem Arteta og Aubameyang, og at en udeladt kaptajn kan føles en smule akavet. Derfor kan der blive et problem. 
 
Yderligere tilføjede han om holdet, at der mangler hjælp til de dygtige unge spillere, når de erfarne spillere ikke kan gå forrest på holdet. 
 
- Du har brug for trøst derinde. Du har brug for den rygrad. Arsenals seniorspillere er ikke rigtig massive karakterer. De er ikke rigtig ledere. De får ikke de unge spillere igennem de svære øjeblikke i spillet.
 
Arsenal skal forsøge at revanchere de to seneste kampes nederlag, når de lørdag møder Southampton hjemme på Emirates Stadium.  
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE