AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 12:11
Ekspert: Denne City-spiller mangler i Ballon D’Ors top ti

Talksport-eksperten Alan Brazil forstår ikke Raheem Sterlings placering ved Ballon D’Or.


Lionel Messi vandt endnu en gang Ballon D’Or og blev kronet ved den glamourøse ceremoni i Paris.

På andenpladsen kom Liverpools Virgil Van Dijk, men meget længere nede af listen – og endda uden for top ti – kunne man finde Raheem Sterling.

Det undrer mange, når man tager hans betydning for Manchester City i betragtning, og det er også tilfældet for Talksport-ekspert og vært, Alan Brazil.

- Ingen Sterling i top ti? Hvad? Hvordan hænger det sammen? Med den største form for respekt til Mahrez, hvordan kommer han før ham?, spurgte Brazil retorisk i sit program.

Brazil er formentlig ikke den eneste, der er overrasket af resultatet, idet Mahrez blev nummer ti, mens Sterling endte på 12. pladsen.

En forklaring kan dog være, at præstationer og betydning for ens landshold spiller ind, hvilket giver en naturlig fordel til Mahrez, der spiller for Algeriet og har en kæmpe betydning for deres resultater, hvor Sterling derimod er omgivet af andre superstjerner på det engelske landshold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED