Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 18:50
Egyptisk forbund lover: Liverpool skal give grønt lys før udtagelse

Det egyptiske forbund lover, at de ikke vil udtage Mohamed Salah uden, at Liverpool giver grønt lys for det


Den egyptiske stjerne, Mohamed Salah, kan se frem til et travlt program det kommende år med Premier League, Champions League og en mulig udtalelse til De Olympiske Lege i sommeren 2021. 

De Olympiske Lege er er udskudt til sommeren 2021 som følge af coronapandemien. Hold, der deltager, har tilladelse til at udtage tre spillere over 23 år, og den ene kan sagtens tænkes at blive Salah.

Det egyptiske forbund har dog lovet at diskutere muligheden for at få Salah udtaget med Liverpool, og de forklarer, at de kun udtager ham, hvis klubben giver ham lov. 

Det fortæller træneren for det egyptiske u-23 landshold, Shawky Gharib, til mediet, MBC Masr. 

- Vi vil snakke med Liverpool i starten af marts. Vi har ikke talt om muligheden for udtalelsen med spilleren endnu, siger Gharib. 

- Problemet er, at African Cup of Nations vil blive spillet få måneder efter OL, men sidstnævnte slutter tre dage, før Premier League starter, men vi kan ikke udtage Salah, medmindre Liverpool tillader det, afslutter Gharib. 

Liverpools manager, Jürgen Klopp, var i februar ude at sige, at han ikke ønsker at undvære spillere i pre-season, men at de skal have flere informationer, før klubben tager en beslutning. 

Liverpool kan ende med at undvære både Salah, Mané og Keita til Africa Cup Of Nations.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED