AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 15:43
Eftertragtet: Fire Big Six-klubber vil signe Bournemouth-angriber

Sky Sports skriver, at fire af de største Premier League-klubber ønsker at signe Joshua King.


I alt skulle hele fire Premier League-storklubber ønske at signe norske Joshua King, når det kommende transfervindue åbner.  Det skriver Sky Sports.

Manchester United, som bød £20 millioner på King i januartransfervinduet, skulle fortsat udvise interesse. Klubben mangler en angriber, og King skulle særligt være et transfermål, hvis Odion Ighalo ikke skriver under på en permanent transfer til Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjær kender King fra sin tid som træner for Manchester Uniteds akademi, og den norske angriber appellerer særligt til The Red Devils, fordi han med sin fart er i stand til at spille central såvel som på flanken.

Chelsea skulle være én af de andre tre storklubber, som også ønsker at hente King. Lampard forsøgte at signe en angriber i januar uden held, men behovet for en konkurrent til Tammy Abraham er ikke forsvundet.

Sky Sports sætter ikke navn på, hvem de andre to interesserede klubber måtte være, men King har til sommer kun et år tilbage på sin kontrakt og ventes at forlade Bournemouth til sommer, så det er fuldt forståeligt, hvorfor flere klubber anser ham som et "tilgængeligt" transfermål.

Han har scoret 48 gange for The Cherries og lavet 17 mål for det norske landshold i 46 kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED