AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 09:02
To eftertragtede Leicester-profiler genoptager kontraktforhandlinger

I løbet af den kommende tid vil Leicester genoptage kontraktforhandlinger med to store profiler.


Inden Premier League-sæsonen blev suspenderet på grund af corona, var Leicester ved at diskutere nye kontrakter med James Maddison og Caglar Söyüncü, og nu ventes forhandlingerne at fortsætte.

Det skriver Daily Mail.

Begge spillere har i denne sæson været instrumentale for the Foxes’ flotte sæson, og ifølge den engelske avis har de også begge udsigt til at få en klækkelig lønstigning, hvis de kan blive enige med klubben om en ny kontrakt.

James Maddison tjener i øjeblikket omtrent 415.000 kroner om ugen, og han har udsigt til at fordoble det beløb, så han fremover vil tjene 830.000 kroner hver eneste uge i en kontrakt, der ventes at blive lang.

Også tyrkiske Söyüncü, som er blevet sat i forbindelse med større klubber på det seneste, kan se frem til at få flere penge mellem hænderne fremover.

Derudover arbejder Leicester angiveligt også på at sørge for, at Christian Fuchs, Wes Morgan og Nampalys Mendy får forlænget deres kontrakter, således at de kan spille sæsonen færdig for klubben.

Leicester er i øjeblikket nummer tre i Premier League-tabellen og har en god chance for at kvalificere sig til Champions League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED