Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 18:10
Efter Varane: Her vil United forstærke sig

Raphaël Varane er lige på trapperne, men det betyder ikke at Manchester United er færdige med dette transfervindue endnu.


Raphaël Varane bliver ikke sidste tilføjelse til Manchester United i dette transfervindue, hvis alt går velt for De Røde Djævle.

Det skriver Manchester Evening News.

Lokalmediet skriver at Solskjær og co. ser mod midtbanen, hvor flere emner er på blokken. Især efter Paul Pogba-historierne er begyndt at florere, kan det blive aktuelt med en forstærkning.

Navne som Declan Rice, Eduardo Camavinga og Leon Goretzka har været nævnt, men det er ikke helt så ligetil, som når man skubber FIFA-disken i konsollen eller tænder for Football Manager:

Rice forventes at blive en sæson yderligere hos West Ham, medmindre nogen smider kassen for midtbanemanden.

Camavinga foretrækker et skifte til spansk fodbold, hvilket lugter mere af Real Madrid og Barcelona end regnvejr og Old Trafford.

Sidst, men ikke mindst, har Goretzka-historierne mest af alt virket orkestreret af spillerens egen lejr i et håb om en forbedret kontrakt med Bayern München. 

Der er dog også en mulighed i det spanske, hvor Saul Niguez fra Atletico Madrid kan være på vej væk. Spilleren har før været på Uniteds radar.

 

Skulle United dog stille sig tilfredse med midtbanen og skulle Pogba ovenikøbet blive eller forlænge, så er det også oplagt at nævne Kieran Trippier, der tripper for at komme tilbage til det britiske.

Ifølge Manchester Evening News har spillerens familie allerede pakket kufferterne og er rykket mod Manchester, hvor spilleren har hus. Trippier selv er optismisk i forhold til at sikre sit skifte til Old Trafford inden vinduet lukker, beretter lokalmediet.

 

Altså er der rigeligt med transferguf endnu for Manchester United-fans, selv når Varane-handlen er officiel.

 

VIND EN TRØJE FRA DIN FAVORITKLUB. HOP IND PÅ VORES INSTAGRAM OG DELTAG I VORES KONKURRENCE!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE