Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2020 12:53
Efter VAR-drama: Tidl. Everton-helt er glad for, at han stoppede karrieren i tide

Sylvain Distin er glad for, han ikke længere er aktiv fodboldspiller.


Den nye VAR-teknologi dræber fodboldspillet. Det mener i hvert fald den tidligere Everton-spiller, Sylvain Distin, som er glad for, han ikke længere er aktiv.
 
The Reds havde ikke dommerheldet med sig, da de måtte nøjes med en pointdeling mod Brighton. 1-1 blev resultatet. Noget, Liverpool-spillerne ikke kan være tilfredse med.
 
Både Mohamed Salah og Sadio Mané fik mål underkendt af VAR-dommerne, da de begge lå i snævre offside-positioner. I stedet kunne Brighton sikre sig et vigtigt point i det 93. minut.
 
- Jeg er ret glad for, at jeg stoppede karrieren i tide, for jeg ved ikke, hvordan jeg skulle forholde mig til det nye system som spiller, siger Distin til Stadium Astro.
 
- VAR er bare sindssygt. For mig er det mest frustrerende, at det ikke er de samme kendelser hver gang. Især, når det gælder hånd på bolden.
 
- Selv jeg er forvirret over reglerne. De bliver nødt til at tydeliggøre tingene, og måske også have tidligere spillere med ind i VAR-rummet. Det handler helt klart kun om regler nu og ikke spillet. Det dræber fodbolden, mener Distin. 
 
Sylvain Distin spillede for Everton fra 2009 til 2015.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED