Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 18:28
Efter van Dijk-skade: Uheldig VAR-dommer skal ikke i aktion i næste runde

David Cootes glemte en vigtig regel i forbindelse med Jordan Pickfords voldsomme tackling på Virgil van Dijk, og i næste spillerunde må han se til fra sidelinjen


Mange Liverpool-fans har været rasende siden Jordan Pickford ikke fik rødt kort for sin alt for voldsomme tackling på Virgil van Dijk i lørdagens Merseyside-derby. Hollænderen er nu ude for måske resten af sæsonen med et overrevet korsbånd, men Everton-keeperen slap fr hændelsen uden så meget som en advarsel.

Det gjorde han fordi van Dijk stod i offside, og VAR-dommer David Cootes troede, at tacklingen ikke var strafbar. Det er imidlertid ikke korrekt, og Liverpool har indgivet en officiel forespørgsel hos Premier League for at få forklaret både den hændelse og Sadio Manés milimetertynde offside i kampens slutsekunder. 

I mellemtiden kan Daily Mail nu fortælle, at David Cootes i næste weekends spillerunde ikke vil være at finde hverken i VAR-rummet eller klædt i sort på en af Premier League-banerne. Istedet må han for første gang i sæsonen nøjes med rollen som fjerdedommer på sidelinjen. I alle hidtige spillerunder i sæsonen har Cootes som minimum enten været førstedommer eller VAR-dommer i en kamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED