AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 21:56
Efter United-opsang: Twitter undskylder for latterliggørende Phil Jones-post

Twitter har måtte undskylde for at gå over stregen ved at håne Manchester Uniteds Phil Jones.


Phil Jones er en af de fodboldspillere, der kræver en stærk psyke. Han har i årevis været udsat for alverdens latterliggørende memes omhandlende englænderens spøjse grimasser under kampe samt sine begrænsede fodboldevner topfodbold taget i betragtning.

I dag kom dagen, hvor det gik for vidt.

Det skete, da TwitterUK selv forsøgte at lege med i 'hygge'-mobberiet og postede et udstillende opslag af et billede af Phil Jones med teksten "Nævn en spiller, der er bedre end Phil Jones".

Dette var et forsøg på at skabe sjov og flow blandt mediets brugere, men det fandt Manchester United sig ikke i.

Klubben har klaget over det nedgørende tweet, hvilket har resulteret i, at opslaget er blevet taget ned og erstattet med en 'undskyldning' af Twitter selv.

- Vores mål med tweetet var at vise en ny feature frem, hvor man selv kan vælge, hvem eller hvad man kan svare i mellem på et tweet. Det var ikke vores intention at sorge nogen, og derfor blev opslaget slettet, så snart vi indså, at det kunne tolkes stødende, lyder det halvhjertet forklarende fra en talsmand til Sportsmail.

Problemet med tweetet er naturligvis ikke, hvad marketing-intentionen var, men at man åbenlyst vælger en spiller, der er et hot emne indenfor trolls, hån og memes på de sociale medier til at generere bruger-omløb, hvilket i denne specifikke situation udsætter et individ for nedgørelse af en enorm bred skare.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED