Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 19:54
Efter ultimatum: Disse fire klubber vil gå efter Haaland

Flere klubber vil gå langt for at få fingrene i Erling Haaland til sommer.


- Borussia Dortmund presser mig til at træffe en afgørelse på tingene, men jeg vil bare gerne spille fodbold. Det betyder, at jeg nok snart skal i gang med tingene.

Sådan lød det i weekenden fra Erling Haaland, da det kom frem, at Dortmund kræver svar fra nordmanden omkring sin fremtid.

Angriberen kan hentes til sommer, hvis en klub vælger at aktivere frikøbsklausulen på €75 millioner, og den betyder også, at adskillige klubber vil gøre et forsøg.

Mundo Deportivo melder, at Erling Haaland snart vil komme med en udmelding omkring sin fremtid, og det bliver en transferkamp mellem de helt store gigantklubber.

I Premier League bliver det mellem Manchester City og Manchester United, mens PSG og Barcelona også vil strække sig langt for at få fingrene i den norske angriber. 

Ifølge den katalanske avis vil Real Madrid ikke byde på ham, og det kan måske skyldes, at de i stedet har fuld fokus på Kylian Mbappé, der kan hentes på en fri transfer.

21-årige Erling Haaland scorede i fredags to mål i 5-1-sejren over Freiburg, der betød, at han nu er oppe på 78 scoringer i 77 kampe for Dortmund.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE