Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Efter U-vending: Nu skal ny signing til samtale med Erik ten Hag

Af Emil Plovgaard
14.09.2023 Kl. 09:20
Den nye United-signing vendte pludselig på en tallerken.

André Onana havde egentlig trukket sig tilbage fra Camerouns landshold.

Men så kom han på andre tanker, og tirsdag stod han så igen på mål for det afrikanske land, der besejrede Burundi med 3-0.

Sejren over Burundi betød, at Cameroun kvalificerede sig til Africa Cup of Nations, og dermed risikerer Onana at misse en del kampe i det tidlige 2024.

 

Planerne har ændret sig ret hurtigt, for tilbage i sommer, inden Manchester United købte ham, fortalte han Erik ten Hag, at han ikke havde planer om at vende tilbage på landsholdet.

Den 27-årige keeper skal derfor nu til samtale med den hollandske United-manager for at uddybe, hvad hans fremtidsplaner med Cameroun er. 

Det skriver Daily Mirror.

Helt konkret vil Ten Hag at vide, om Onana har tænkt sig at repræsentere Cameroun ved Africa Cup of Nations i januar og februar.

Onana kan derfor potentielt set misse opgør i Premier League mod Tottenham, Wolves, West Ham og Aston Villa.

Derudover er der to opgør i FA Cuppen og en potentiel semifinale i Carabao Cuppen, der skal afvikles over to kampe.

Skulle Cameroun nå finalen ved Africa Cup of Nations risikerer Onana at misse hele ni kampe, da der derudover også kan blive spillet en ottendedelsfinale i Champions League på det tidspunkt blot 48 timer efter finalen i den afrikanske turnering, og så vil det nok være tvivlsomt, om Onana kan nå at blive klar, både af logistiske og fysiske årsager.

Manchester United har afløsere klar, hvis det skulle være tilfældet. Altay Bayindir blev hentet til klubben på Deadline Day, da Dean Henderson skiftede til Crystal Palace, mens 37-årige Tom Heaton også er en anden mulighed. 


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce