AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2020 09:48
Efter Tsimikas: Her er Liverpools fire nuværende transfermål

De engelske mestre er efter alt at dømme ikke færdige på sommerens transfermarked trods signingen af Konstantinos Tsimikas.


Mandag kunne Liverpool annoncere signingen af 24-årige Konstantinos Tsimikas på en femårig aftale, og dermed fik klubben endelig en kvalificeret backup til Andy Robertson på venstrebacken.

Det betyder dog ikke, at Liverpool er færdige med at signe spillere denne sommer, selvom det måske ikke bliver verdens største signings.

Dejan Lovren skal erstattes, og ifølge The Express har klubben lige nu særligt øje på to transfermål til positionen i midterforsvaret.  Den ene er Sevilla-forsvarer Diego Carlos, men med en frikøbsklausul på £68 millioner er den brasilianske midterforsvarer måske blevet for dyr i disse coronatider.

I stedet kunne Brightons Ben White blive et billigere alternativ. Liverpool har ifølge flere engelske medier scoutet den 22-årige englænder intensivt hele sæsonen, men White er eftertragtet, og derfor skulle The Seagulls kræve omkring £35 millioner for ham.

Rykker vi frem til midtbanen, kunne Sport Bild-redaktør Christian Falk torsdag aften rapportere, at Liverpool nu officielt skulle have taget kontakt til Bayern München angående Thiago Alcantara. Supplerer man med information fra pålidelige journalister som Fabrizio Romano, tyder alt på, at den 29-årige spanier selv ønsker skiftet til Anfield.

Prisen kan igen blive problemet. Bayern kræver omkring £30 millioner for Thiago, og det beløb skulle Liverpool føle, var lige lovligt højt for en 29-årig spiller med 10 måneder tilbage på sin kontrakt. Nu ser forhandlingerne dog ud til for alvor at være blevet skudt i gang.

I offensiven skulle Jürgen Klopp længe have efterspurgt en alsidig angriber, der kan begå sig på flere positioner;  Ismaila Sarr skulle passe til den beskrivelse, og medier som London Evening Standard udråber også Liverpool til favoritter til at signe Watford-profilen.

Sarr har et nært forhold til Sadio Mané og skulle selv være åben for et skifte til Liverpool, men Watford betalte £30 millioner for Sarr sidste sommer og skulle ikke være villige til at sælge for mindre, selvom klubben nu er rykket ned.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED