Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 12:57
Efter tredje trænerfyring: Chelsea frygter at stjerne vil væk nu

Ifølge The Telegraph er der bekymring i Chelsea over, om N'Golo Kanté ønsker at forlade klubben efter den seneste omgang uro.


N'Golo Kanté har endnu ikke givet udtryk for, at han ønsker at forlade Stamford Bridge, men klubbens ledelse er alligevel begyndt at frygte for, at den 29-årige franskmand så småt er ved at forberede sin exit.

Det skriver The Telegraph.

Han har prøvet trænerfyringer før. Under sit femårige ophold i klubben blev fyringen af Frank Lampard tredje gang, Kanté har set ændringer på trænerposten. Og det er måske én gang for meget.

Klubledelsen er bekymret over, at den konstante uro og de mange ændringer kan have tæret på midtbaneprofilen og givet næring til et ønske om at skifte klub.

Skal man tro det engelske medie, får Thomas Tuchel i hvert fald en opgave for med at overbevise den franske verdensmester om, at hans fremtid fortsat ligger hos Chelsea.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED