AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 17:17
Efter succesfuldt lejeophold: Abraham jagter gennembrud i Chelsea

Tammy Abraham spillede i denne sæson for Aston Villa på en lejeaftale, men i næste sæson vil han jagte et gennembrud i Chelsea.


Den 21-årige Chelsea-angriber Tammy Abraham var i denne sæson udlejet til Aston Villa i The Championship. Lejeopholdet var en stor succes, da han fik masser af spilletid og scorede 21 mål i 46 kampe i alle turneringer. Dermed spillede han også en stor rolle i klubbens oprykning til Premier League.

I Aston Villa har ledelsen været tilfreds med den engelske U21-landsholdsspiller og ønskede samtidig at gøre skiftet permanent. Selvom hovedpersonen ikke er afvisende for et fast skifte til Villa Park, så vil han i næste sæson jagte et gennembrud i Chelsea.

- Man kan aldrig sige aldrig, men Chelsea er den klub, jeg har spillet for hele min ungdom. Det er også den klub, hvor jeg vil forsøge at få mit gennembrud. Men jeg nød min tid i Aston Villa og man kan aldrig sige aldrig. Vi må se, hvad der sker i starten af den nye sæson, udtaler Tammy Abraham.

Tammy Abraham har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED