AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2020 10:51
Efter Suarez-skade: Nu overvejer Barcelona at leje Giroud

De spanske mestre står og mangler en angriber til at dække ind for skadede Luis Suarez.


Luis Suarez er ude med skade de næste fire måneder, og nu overvejer FC Barcelona, om Olivier Giroud kunne være værd at hente på en lejeaftale.

Det skriver The Independent

Pierre-Emerick Aubameyang skulle være catalanernes foretrukne forstærkning, men intet indikerer, at Arsenal ville være villige til at sælge denne måned.

Det samme gælder ikke Chelsea og Giroud.  Franskmanden har længe lignet en mand, der skulle skifte til Inter, men den aftale hænger angiveligt i en tynd tråd nu.

Inter er i stedet ved at bytte sig til Fernando Llorente, hvilket efterlader Olivier Giroud strandet på Stamford Bridge, hvor spilletiden er minimal.

Derfor kan FC Barcelona formentligt nemt hente Giroud, der har kontraktudløb til sommer,  hvis den catalanske storklub beslutter sig for det.

Inter var angiveligt villige til at betale omkring £5 millioner for Giroud,  så Barcelona har en nogenlunde indikator på salgsprisen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED