Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2021 11:52
Efter stort Benitez-skænderi: Everton-stjerne kan være på vej væk

Et stort skænderi med Everton-manager, Rafael Benitez, kan muligvis resultere i et januarskifte for Lucas Dignes vedkommende.


I det 27. minut besluttede en masse Everton-fans at udvandre fra stadion i opgøret mod Arsenal i protest mod klubbens ejer.

Fansene skulle være utilfredse med beslutningen om at fyre Marcel Brands - og ikke Rafael Benitez.

Everton endte med at vinde 2-1 over Arsenal efter et sent mål af Demarai Gray, og en af overraskelserne til opgøret var, at Lucas Digne ikke var med fra start - og det var der en grund til, skriver The Athletic.

Mediet erfarer, at Lucas Digne og Rafael Benitez ikke har det bedste forhold til hinanden, hvor franskmanden har været frustreret over hans rolle i managerens spillefilsofi.

Digne og Benitez skulle have haft et skænderi forud for kampen mod Arsenal, og det resulterede i, at venstrebacken ikke blev udtaget til kampen. 

Ifølge The Athletic kan man ikke udelukke et skifte i det kommende transfervindue for Lucas Dignes vedkommende. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE