AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2022 12:58
Efter stor VM-skuffelse: Landstræner kan snart stå uden job

Der er meget, der tyder på, at en af landstrænerne fra VM-slutrunden snart skal finde sig et nyt job.


Den 31. december udløber Luis Enriques kontrakt med det spanske fodboldforbund, og efter tirsdagens VM-skuffelse mod Marokko, der sendte Spanien ud af 1/8-finalen efter straffesparkskonkurrence, tyder det ikke på en forlængelse af den aftale.

Flere spanske medier, heriblandt AS og Cadena SER, rapporterede efter kampen, at det er usandsynligt, at Luis Enrique fortsætter som spansk landstræner i 2023.

I det spanske fodboldforbund er der efter sigende en følelse, at der er brug for noget andet, men selv ville Enrique ikke kommentere på sin fremtid som landstræner efter nederlaget mod Marokko.

Han har siden 2018 - kun afbrudt af en kort pause i 2019, hvor han trak sig for at være tæt på sin syge datter - været landstræner for Spanien. 

Også præsidenten for det spanske fodboldforbund Luis Rubiales siges at være under pres, og der kan altså nu være lagt op til store ændringer på fodboldfronten i Spanien.

I det kommende år starter kvalifikationen til EM i 2024 for Spaniens vedkommende, hvor Norge, Skotland, Georgien og Cypern er modstanderne.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE