AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 11:21
Efter Sterling-rygter: City-stjernen var stor United-fan som barn

Raheem Sterling har tidligere indrømmet, at han holdt med The Red Devils, dengang han var barn.


Det kan sagtens have ændret sig med tiden, eftersom Raheem Sterling har repræsenteret både Liverpool og Manchester City, men som barn var den engelske superstjerne faktisk tilhænger af Manchester United.

- Jeg så FA Cup-finalen i 2007 mellem United og Chelsea. Jeg burde nok ikke sige det, slet ikke nu, men da jeg var ung, var jeg en kæmpe Manchester United-fan. Jeg havde en gammel United-trøje fra sidst, de vandt FA Cuppen, udtalte Sterling sidste år til Daily Mirror.

Det er lidt spøjst, nu hvor The Independent har erfaret, at Sterling faktisk er et transfermål for Manchester United, hvis chancen byder sig.

Der er slet ingen tvivl om, at chancen for at se wingeren tage turen fra den ene del af Manchester til den anden er minimal, men skulle Manchester City forblive udelukket fra europæisk fodbold de næste to sæsoner, er det ikke sikkert, at Sterling ønsker at blive hængende.

Er det tilfældet, står Manchester United klar til at signe ham, hvis man skal tro The Independent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED