AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 16:11
Efter statistik: Fans sammenliger 'overvurderet' Drogba med Yakubu

En specifik statistik er sluppet løs på de sociale medier - primært blandt fodboldfans, der ikke holder med Chelsea.


Didier Drogba er kendt som en af Chelseas bedste spillere nogensinde, en af de bedste afrikanske spillere nogensinde, mens han ligeledes ses som en af symbolerne på The Blues' etablering som en topklub i Premier League.

I den anden ende er den nigerianske tidligere Premier League-angriber Yakubu Aiyegbeni blot kendt af nogle for længe at have været omkring ligaen.

Hvad der sætter disse to tidligere ni'ere op mod hinanden er et bestemt screenshot, som florerer rundt på de sociale medier.

Billedet viser egentlig bare de to spilleres scoringsstatistikker i Premier League, hvor Yakubu har nettet 96 gange i 252 optrædener, mens Drogba 'kun' har præsteret marginalt bedre og for en bedre klub med 104 kasser i 254 optrædener.

Drogba var utvivlsomt en stor spiller i Chelsea, der frem for alt præsterede i de store kampe, hvor han nærmest vandt Champions League-finalen i 2012 på egen hånd, men ivorianerens generelt set 'manglende' mål i forhold til sine andre lige så legendariske angrebskollegaer, har stadig ofte luret som et hviskende samtaleemne.

Dette er nu blevet bragt på bordet af en række fodboldfans på de sociale medier, der sætter spørgsmåltegn til, hvorvidt Drogba var så fantastisk, mens anerkendelsen af Yakubus karriere på den anden side også var et tema i kommentarfelterne.

Nu pensionerede Yakubu nåede at optræde for i alt ni forskellige engelske klubber, hvor hans bedste tid var i henholdsvis Everton, Middlesbrough og Portsmouth.

Drogba må lige meget hvad siges at have haft en fremragende tid i Chelsea, hvor han lavede 164 mål og 86 assists i 381 kampe for The Blues.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED