Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 18:53
Efter slatten sæson: United vil ofre Glazer-familiens yndling for Sancho

Eurosport skriver, at der er flere skikkelser i Manchester United, som nu er beredte på at sælge Anthony Martial til sommer, hvis chancen byder sig.


Anthony Martial kan blive solgt til sommer for at finansiere indkøbet af Jadon Sancho, erfarer Eurosport.

Den 25-årige franskmand sluttede ellers sidste sæson som lyn og torden og blev Manchester Uniteds mest scorende spiller i alle turneringer, men han har virkelig leveret undervældende stort set hele sæsonen. Kun fire mål i Premier League er det blevet til, selvom han spiller for det mest scorende hold i ligaen hidtil.

Tålmodigheden med angriberen skulle dermed være tyndslidt, og der skulle nu være flere fortalere for et salg til sommer, hvis et godt bud opstår. Tidligere har der ellers været beretninger om, at Martial næsten var fredet, da han angiveligt skulle være Joel Glazer fra ejerfamiliens yndlingsspiller.

Den fredning ser ud til at være borte, og byder chancen sig for at sælge Martial, så man kan geninvestere pengene i Sancho, er The Red Devils villige til at spidse ører.

Spørgsmålet er så, hvad værdiansættelsen er på en spiller som Martial. Eurosport skriver, at Manchester United nu anser Jadon Sanchos værdi til at være tættere på £50 end £100 millioner, men hvor meget kan man så kræve for franskmanden?

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED