AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 09:47
Efter skuffende sæsonstart: Lo Celso overvejer Tottenham-exit

Giovani Lo Celso pønser på at forlade Tottenham før tid.


Der var bred enighed om, at Tottenham havde lavet en god aftale, da de i sommer sikrede sig Giovani Lo Celso på en lejeaftale, men opholdet har ikke været en succes. 

Argentineren har blandt andet været ude i over en måned på grund af en skade, men selv når han har været kampklar, er det ikke blevet til mange minutter på banen, og José Mourinhos ankomst har ikke ligefrem hjulpet. 

Tværtimod har den portugisiske træner blot givet Lo Celso et enkelt sent indhop, og ifølge Marca har det skuffende lejeophold fået argentineren til at tænke over fremtiden. 

Offensivspilleren overvejer således at forlade Tottenham før tid, da han frygter, at de manglende minutter kan koste pladsen på det argentinske landshold. Samtidig er der rygter om, at Lo Celso ikke har det bedste forhold til Mourinho. 

Det vides endnu ikke, om Spurs vil lade ham gå til januar, men hvis Lo Celso presser på, kan det ikke udelukkes. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED