AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 16:46
Efter skade til lejesvend: Newcastle lurer på Tottenham-spiller

Newcastle overvejer at hente Danny Rose i Tottenham, hvor englænderen angiveligt er kommet på kant med José Mourinho.


Danny Rose har haft svært ved at tilspille sig en plads på Tottenhams hold under José Mourinho, og ifølge Daily Mail valgte venstrebacken at konfrontere Mourinho til mandagens træning, hvilket resulterede i et stort skænderi mellem de to. 

Englænderens fremtid i Tottenham må derfor siges at være usikker, og ifølge The Telegraph kan han muligvis skifte videre til en anden Premier League-klub i denne måned. 

Avisen skriver, at Newcastle overvejer at byde på den 29-årige forsvarsspiller, der har kontraktudløb med Tottenham i sommeren 2021. 

Newcastle leder med lys og lygte efter en ny venstreback, da lejesvenden Jetro Willems er ude resten af sæsonen, mens Paul Dummett muligvis også er færdig, og svaret på the Magpies' bønner kan måske blive Rose. 

Mourinho har dog tidligere udtalt, at englænderen er en del af hans planer, men skænderiet mellem de to parter kan muligvis have fået portugiseren til at skifte mening. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED