Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 11:03
Efter seks år i klubben: United-spiller skifter permanent til Bundesliga-tophold

Manchester Evening News erfarer, at Timothy Fosu-Mensah så godt som har indgået en aftale med Bayer Leverkusen.


Ole Gunnar Solskjær ønskede at forlænge med Timothy Fosu-Mensah, men den 23-årige hollænder afviste seneste kontraktudspil og er nu permanent på vej til Bayer Leverkusen, erfarer Manchester Evening News.

Lokalmediet skriver, at forsvareren skifter til Bundesligaens nummer tre i en handel, som angiveligt er omkring £1,5 millioner værd - cirka 12,3 millioner kroner.

Prisen er lav, men Fosu-Mensah har nu under et halvt år tilbage på sin kontrakt med The Red Devils, og han har altså ingen intentioner om at forlænge. Det fik forleden Ole Gunnar Solskjær til at bekræfte, at hollænderen nu var til salg.

- Han kan skifte nu eller til sommer, når han finder en anden klub. Han arbejder hårdt til træning. og han er klar til et skifte til den klub, han måtte ønske at skifte til, udtalte Solskjær.

Fosu-Mensah har været i klubben siden 2014, da han forlod Ajax til fordel for The Red Devils' akademi. Sidenhen er det blevet til 30 optrædener for førsteholdet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED