Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2021 19:02
Efter Sancho og Varane: United prioriterer to stjerner

Manchester United forbereder to store signings, efter man har præsenteret Jadon Sancho og Raphael Varane.


Jadon Sancho har længe været på plads i Manchester United, der henter den engelske Dortmund stjerne for 81 millioner pund inklusiv bonusser, mens Real Madrids Raphael Varane kommer nærmere og nærmere Old Trafford for lidt mere end 40 millioner pund.

Det er ganske vist dyre erhvervelser for De Røde Djævle, men det betyder ikke, at transferaktiviteten bliver sat på hold, såfremt man lander en aftale med Varane. Sådan lyder det fra avisen Manchester Evening News.

United har efter sigende fortsat to stjerneønsker tilbage, som man ønsker at lukke oveni. Det drejer sig om en back og en midtbanespiller.

M.E.N. erfarer her, at der først og fremmest er tale om højre backen Kevin Trippier i Atletico Madrid, som man gerne vil have til Old Trafford, hvilket ligeledes er i den 30 årige englænders interesse.

For United handler dette om fylde til højre back positionen, mens træner Ole Gunnar Solskjær så langsomt er ved at blive frustreret over Aaron Wan-Bissakas offensive bidrag.

Yderligere fremgår det, at man fortsat lurer på en central midtbanespiller, såfremt man kan lande en aftale med en stor spiller. 

Det kan blandt andet være Atletico Madrids Saúl Niguez, der er åbent for et skifte til et sommer, men mere fordelagtigt i Uniteds øjner, lyder det fra M.E.N., er en handel med Edouardo Camavinga, som man fortsat er stærkt opsatte på at hente til England.

19 årige Camavinga, der allerede har spillet fast i Ligue 1 aktuelle Rennes i små tre år, har kun ét år tilbage af sin kontrakt med sin barndomsklub, hvorfor et exit denne sommer unægteligt ligger i kortene.

Ud over Trippier, Saúl og Camavinga søger man tillige en lejer til venstre back Brandon Williams, mens stopper Axel Tuanzebe selv ønsker at blive udlejet.

United trækker dog på sig i denne situation, da man gerne vil afvente situationen med Varane først.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE