AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2021 10:53
Efter pragtpræstation i gruppespillet: Her er landsholdspillernes rekordbonus

Kasper Schmeichel & Co. får fortjent en stor bonus for deres præstationer i VM-kvalifikationen.


De danske landsholdsspillere sikrede sig en billet til VM i 2022 efter tirsdagens sejr over Østrig.

Efter otte kampe har de gjort rent bord med otte sejre.

Det skyldes især en vanvittig defensiv, hvor de efter otte kvalifikationskampe endnu ikke har lukket et eneste mål ind, og de flotte resultater er med til at sikre dem en solid økonomisk bonus. Det skriver Ekstra Bladet.

Grundet deres præstationer kan de se frem til en rekordbonus, som ifølge Ekstra Bladet kommer fra deres sejre, men også de mange tilskuere på lægterne. 

Såfremt Danmark vinder de sidste to kampe over Færøerne og Skotland, vil de spillere, som har været med i samtlige kvalifikationskampe, være sikret en bonus på omkring 900.00 kroner. 

Ekstra Bladet kan yderligere afsløre, at spillerne får omkring 20.000 kroner for at vinde på hjemmebane, mens en udebanesejr indebringer omkring 34.000 kroner. Derudover får de også 1,30 kroner pr. tilskuer på hjemmebane. 

For at kvalificere sig til VM får de også en bonus på små 400.000 kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE