Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 15:53
Efter positive forhandlinger: Frenkie de Jong er rigtig tæt på United

Manchester United nærmer sig en aftale med Barcelona og Frenkie de Jong.


Forhandlingerne har efterhånden været i gang i noget tid, men nu ser det ud til, at der har været lidt af et gennembrud.

For ifølge spanske AS har der i de seneste timer foregået positive forhandlinger, og det betyder, at Frenkie de Jong nu er rigtig tæt på at kunne kalde sig Manchester United-spiller.

Parterne forsøger fortsat at holde kortene tæt til kroppen for ikke at forpurre handlen, men det hævdes, at prisen kommer til at ligge omkring 600 millioner kroner.

Hos Manchester United er der angiveligt så stor optimisme i øjeblikket, at man håber på at have færdiggjort handlen inden udgangen af denne måned.

I første omgang skal Barcelona og Manchester United først nå til endelig enighed, og derefter skal de Jong også blive enig med De Røde Djævle om en kontrakt, der angiveligt vil gøre ham til en af klubbens bedst betalte spillere.

Der er også blevet gjort plads på midtbanen hos Manchester United denne sommer, hvor Paul Pogba har forladt klubben på en fri transfer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE