AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 14:19
Efter Pogba-racisme: Nu skal Manchester United og Twitter mødes

Repræsentanter fra blandt andet Twitter og Manchester United skal i løbet af de kommende uger mødes for at diskutere den racisme, der for nylig blev rettet mod Paul Pogba.


Racismen hærger desværre fortsat i fodboldverdenen, og efter mandagens Premier League-kamp mellem Wolves og Manchester United gik det ud over Paul Pogba.

Franskmanden misbrugte et straffespark i kampen, der endte 1-1, og efterfølgende blev han udsat for racisme på Twitter.

Det har efterfølgende fået holdkammerater som Marcus Rashford og Harry Maguire til at vise deres støtte til Paul Pogba, mens de også har opfordret Twitter til at gøre noget ved bagmændene.

Og nu lader det til, at Twitter har tænkt sig at tage affære.

- I løbet af de næste uger vil repræsentanter fra Twitter mødes med Manchester United, Kick It Out og andre interessenter i civilsamfundet, der er interesseret i at høre om det proaktive arbejde, Twitter gør for at tackle online racistisk misbrug over for visse fodboldspillere i Storbritannien, siger en Twitter-talsmand til Sky Sports.

Talsmanden fortæller endvidere, at det sociale medie vil træde i aktion, når reglerne for adfærden bliver brudt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED