Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 21:47
Efter nye regler: United havde ikke kunne ansætte Solskjær

De nye regler i Premier League under Brexit gør, at det ikke er alle trænere, der kan komme til Premier League.


Premier League kunne tirsdag afsløre de nye regler omkring transfers af udenlandske spillere, der træder i kraft ved årsskiftet.

Det gælder dog ikke kun spillerne.

Der er også nye regler, når det kommer til ansættelse af en ny manager, og med de nye regler havde Manchester United bl.a. ikke kunne have ansat Ole Gunnar Solskjær. Det skriver The Times.

Kriteriet for udenlandske managers er, at de skal have arbejdet i en 'topliga' i tre ud af de seneste fem år for at få tilladelse til at komme til Premier League. 

Det er de 33 største ligaer i verden, der er defineret som en 'topliga', og The Times skriver, at den norske liga ikke er blandt de 33, og derfor ville det ikke have været muligt for Manchester United at ansætte Ole Gunnar Solskjær med de nye regler fra 2021.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED