Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 11:11
Efter to markante skader: Newcastle sætter forhandlinger om salg på standby

The Telegraph skriver, at Newcastle nu har sat forhandlingerne med forskellige potentielle købere af klubben på standby.


Meget kan man sige om Mike Ashley, men forretningsmanden er ikke dum, og han ved udmærket godt, at der er stor forskel på værdien af en Premier League-klub og en Championship-klub. Det ved de potentielle købere af Newcastle også.

Derfor har weekendens skader til Miguel Almiron og Allan Saint-Maximin i praksis betydet, at alle forhandlinger om et muligt salg og opkøb af klubben er blevet sat på pause. Faren for nedrykning er simpelthen for stor til, at det lige nu giver mening at forhandle om klubbens værdi.

Det skriver The Telegraph.

Det saudi-arabiske konsortium har gennem sæsonen fortsat forhandlingerne med Mike Ashley. Det samme gælder en række andre potentielle købere. Men med tre points ned til nedrykningsstregen og skader til de tre vigtigste offensive profiler i form af Saint-Maximin, Almiron og Callum Wilson ligner nedrykning et meget reelt scenarie.

Skulle en tur i den næstbedste engelske række blive en realitet, er det klart, at det vil påvirke en eventuel værdiansættelse af klubben. Derfor er ingen klar til at betale £340 millioner for Newcastle lige nu, og derfor er der ingen grund til at forhandle, når situationen er så uklar, som den er i øjeblikket.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED