AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 21:46
Efter managerskifte: To United-spillere sætter januarexit på hold

Ralf Rangnicks kommende ankomst betyder også, at nogle af spillerne ikke har planer om at forlade Old Trafford til januar.


Det er ikke alle spillere, der har nydt at spille under Ole Gunnar Solskjær, fordi spilletiden har været meget begrænst.

Det gælder bl.a. Donny van de Beek, som bl.a. scorede det sidste mål under nordmandens ledelse.

Spekulationerne har gået på, at hollænderen ville væk i januarvinduet, men det har ændret sig efter fyringen. 

Nu står Ralf Rangnick til at stå i spidsen for De Røde Djævle, og nu har Donny van de Beek sat et potentielt januarskifte på hold. Det skriver ESPN.

Det samme gør sig gældende for den franske kantspiller, Anthony Martial.

De vil se situationen an over de næste seks uger, hvorefter transfervinduet er åbent igen, og får de spilletid i den periode, vil det formentlig betyde, at de ikke ønsker et skifte. 

Mere uvist er det, om Jesse Lingard forlader klubben, da han har kontraktudløb til sommer og kan frit forhandle med udenlandske klubber ved årsskiftet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE