AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 08:33
Efter kun otte kampe: Ighalo har ændret Uniteds transferstrategi

Odion Ighalo når måske ikke at få flere kampe i den røde trøje, men han har gjort en forskel både på og udenfor banen.


Odion Ighalo har kontraktudløb med Manchester United på søndag, og hans moderklub Shanghai Shenhua nægter i øjeblikket at forlænge lejeaftalen.

Derfor ser det lige nu ud til, at nigerianeren kun ender med at få otte optrædener for Manchester United - men hvilke otte.

Han har selv scoret fire mål og lavet en assist efter kun 318 minutter på banen. Manchester United har samtidigt vundet seks af kampene og spillet de resterende to uafgjort.

Så selvom forventningerne fra de fleste tilhængere formentligt var små indledningsvist, så har nigerianeren overrasket så positivt, at han nu har ændret The Red Devils transferstrategi.

Det skriver Manchester Evening News.

Klubben har stadig planer om at tilføje en ny angriber til truppen, men det bliver næppe et kæmpemæssigt navn. Ighalo har vist, at klubben godt kan bruge en backup-angriber fra hylden under "verdensklasse" eller "klasse".

I stedet kan pengene bruges mere fornuftigt på at signe Jadon Sancho og Jack Grealish, mens man i stedet gør plads til at kunne signe Erling Håland om et til to år ved ikke at spendere stort på en "elite-angriber" denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED