AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 16:26
Efter kun to måneder: Liverpool bryder med 'ulovlig' million-sponsor

Liverpool har suspenderet deres aftale med betting-firmaet 1xBET, som de underskrev en million-aftale med i juli.


Liverpool kunne i juli fornøjet meddele, at klubben havde indgået et lukrativt sponsor-samarbejde med det russiske betting-firma 1xBET.

Dette samarbejde er dog endt med at blive kortvarigt, efter Liverpool har valgt at suspendere det grundet ulovligt indhold på 1xBETs hjemmeside.

Det erfarer avisen Liverpool Echo.

Sagen drejer sig om, at der har været illegale annoncer på 1xBETS hjemmeside, der reklamerer for gratis streaming af Premier League-kampe, hvilket ikke just går hånd i hånd med Liverpools særdeles lønsomme TV-aftale.

Betting-firmaet har forklaret sig med, at de på beklagelig vis havde mistet overblikket over enkelte websider, hvor disse annoncer var forekommet, og at de nu vil starte en efterforskning for at finde ud af, hvor annoncerne er kommet fra.

Dette har dog hjulpet 1xBET lige lidt indtil videre, da de på nuværende tidspunkt er uden aftale med Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED