AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 14:56
Efter kontroversiel hændelse: Nu bliver offside-regel ændret

Daily Mail kan afsløre, at reglerne omkring en bestemt offside-situation er blevet ændret.


Dean Smith, Tyrone Mings og resten af Aston Villa-spillerne var rasende efter opgøret mod Manchester City tidligere på måneden.

Aston Villa var meget utilfredse med Manchester Citys føringsmål i det 79. minut, da Rodri tog bolden fra Tyrone Mings og afleverede bolden til Bernardo Silva, der gjorde det til 1-0.

Tyrone Mings & Co. appellerede for offside, da Rodri kom fra en offside-position, men VAR gjorde ikke noget ved målet, da de mente, at der var tale om en bevidst handling fra Tyrone Mings, da han tæmmede bolden med brystet, hvorefter Rodri stjal bolden. Reglen lyder på:

- En spiller, der står i en offside-position, modtager bolden fra en modstander, der bevidst spiller bolden - inkluderer også hånden - bliver ikke anset for at have fået en fordel, medmindre det var en bevidst redning.

Efterfølgende har PGMOL haft et møde med IFAB og UEFA omkring hændelsen, og Daily Mail kan oplyse, at der er blevet foretaget ændringer ved reglen, der vil betyde, at et mål som ovenstående vil blive annulleret. 

Opdatering: Premier League har nu bekræftet, at man har tilføjet nye regler ved situationer som denne.

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE