AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:09:2019 13:08
Efter karantænen: Chelsea forhandler med første spiller siden januar

Chelsea skulle angiveligt have startet indledende forhandlinger med en Valencia-profil.


Chelsea er fortsat ramt af transferkarantæne, men den varer ikke evigt. 

Der har været rygter om, at man internt på Stamford Bridge forventer at få den ophævet før vintertransfervinduet, og nu skulle The Blues være i forhandlinger sin første mulige signing siden Christian Pulisic tilbage i januar.

Ifølge Soccerlink er Chelsea nemlig meget interesseret i at hente den 24-årige venstreback for Valencia, José Gaya, som scorede et mål og lavede fire assists i 49 kampe sidste sæson.

Chelsea er som sagt fortsat underlagt karantænen og kan ikke registrere nye spillere, men det forhindrer ikke Londonklubben i at forberede sig på livet uden et forbud.

Derfor skulle forhandlingerne med Gaya allerede være startet, og selvom de er på et indledende stadie, skulle der være meget konkret interesse fra The Blues.

José Gaya er ifølge Transfermarkt knap €50 millioner værd.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED