AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2022 21:58
Efter kaos til CL-finale: Politichef mister sit job

Politichefen i Paris ser ud til at miste sit job som en konsekvens af Champions League-finalen og det kaos, der omkransede den kamp.


Der opstod et stort kaos forud for Champions League-finalen i Paris tidligere i år, og nu ser det ud til at få konsekvenser for politichefen i Paris.

Tidligere i dag skulle Didier Lallement således være mødt op i retten for at blive udspurgt om sin rolle i kaosset omkring finalen mellem Real Madrid og Liverpool, men han udeblev.

Ifølge cnews.fr forklarede han sig med, at han var blevet ramt af corona, og han afviste også at deltage via et videoopkald.

Det forventes, at han kommer til at miste sit job, men det er uvist, hvornår det kommer til at ske.

Især Liverpool-fans har klaget over, at afviklingen fra arrangører og det franske politi ikke var godt nok. I alt blev 68 personer anholdt i forbindelse med kampen, hvor det franske politi også brugte tåregas.

Kampen endte også med at blive udsat i 36 minutter som følge af det kaos, der udspillede sig uden for stadion i Frankrigs hovedstad.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE