Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 09:48
Efter Jorginho-afbrænder: Lampard lufter chancen for ny straffesparksskytte

Frank Lampard er klar til at diskutere, om det er på tide, andre Chelsea-spillere får chancen fra pletten.


Chelsea vandt 4-0, så det betød ikke alverden, at Jorginho missede chancen for at bringe Chelsea i front efter knap 20 minutters spil, da han brændte sit straffespark.

Afbrænderen betyder dog, at Frank Lampard nu vil diskutere med resten af truppen, om det er på tide at lade andre komme til, når der skal omsættes fra de 11 meter.

- Jorginho har været utrolig effektiv til at score straffespark i sin karriere, men min fornemmelse er, at når man sparker så mange straffespark, kan der komme en periode, hvor man måske brænder en eller to. Det oplevede jeg selv som spiller, sagde Lampard ifølge The Independent efter kampen.

Derfor kunne det måske være på tide at blande kortene, for Chelsea-træneren føler, han har andre gode skytter på hånden.

- Jeg ved, at Timo Werner er mere end i stand til at sparke straffespark. Vi har også andre, der kan gøre det, så jeg snakker med spillerne nu og finder ud af, hvordan vi gør det fremover, sagde Lampard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED