AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 12:03
Efter interesse fra United og Tottenham: Dybala var tæt på at skifte

Paulo Dybala åbner op for, hvor tæt han var på et skifte klub i sommerens transfervindue, hvor der var engelsk interesse.


Rygterne var der, og de var ganske givet også sande.

Paulo Dybala var på blokken i både Manchester United og Tottenham i sommerens transfervindue, men i sidste ende blev argentineren i Juventus. Men i et interview med the Guardian åbner han nu op om spekulationerne sidste sommer.

- Jeg var tæt på at skifte. Det var i klubbens overvejelser, ved jeg. Vi ventede helt indtil sidste minut, siger den argentinske stjernespiller.

Samtidig udelukker han bestemt ikke muligheden for at komme til Premier League, hvor han især er vild med tætpakkede stadioner og passionen for spillet.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt. Det er ikke kort tid, men det er heller ikke lang tid. Vi må se, hvilke planer Juventus har. Om de vil have mig til at skifte til sommer, eller om de vil have mig til at blive.

Den 26-årige landsholdsspiller har fået 26 kampe i indeværende sæson, hvor han har bidraget med 11 mål og 10 assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED