Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 14:22
Efter Højbjerg-handel: Southampton vil helst ikke handle med Tottenham

Tottenhams forhold til Southampton kan koste klubben et vigtigt transfermål denne sommer.


Tottenham forventes ikke at slippe fra sommerens transfervindue med stjernespilleren Harry Kane på lønningslisten, eftersom den engelske landsholdskaptjan har meddelt klubben, at han ønsker at skifte klub denne sommer. Manchester City ligger varm i svinget til at overtage angriberen, selvom de to klubber stadig er et stykke fra hinanden rent prismæssigt. 

Situationen efterlader med al sandsynlighed Tottenham uden et førstevalg foran, hvorfor man har udset Southampton angriberen Danny Ings som transfermål.

28 årige Ings har blot ét år tilbage af sin kontrakt med The Saints, men Spurs står i stedet med en anden udfordring med hensyn til at kapre spidsen.

Dette drejer sig om, at Tottenham er faldet i unåde med Southampton på baggrund af de to klubbers handel, der sendte danske Pierre-Emile Højbjerg til Tottenham Hotspur Stadium.

Konflikten erfares af avisen The Athletics, der hævder, at transferen skulle have efterladt en sur smag i munden hos Southampton. Dog skulle tiden har helet noget af såret, tilføjer Atheltics' Dan Sheldon.

Southampton boss Ralph Hasenhüttl har endvidere udtalt, at man i Southampton ønsker at beholde Ings kontrakten ud, men The Athletics angiver her, at klubben i sidste ende skulle være åbne for et 'betydeligt' bud.

Ikke desto mindre kan Ings hurtigt gå hen at blive urealistisk for Tottenham, der i tilfælde af et salg af Kane, vil stå i en akut situation med angriber positionen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE