AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 14:57
Efter Fulham fik underkendt mål: Nu bliver reglen for hånd på bolden ændret

IFAB har i dag annonceret en ændring i reglerne for hånd på bolden, som ville have været nyttig for Fulham i klubbens nederlag til Tottenham torsdag.


Fulham tabte torsdag til Tottenham efter at have fået underkendt et Josh Maja-mål, fordi holdkammeraten Mario Leminas arm var i kontakt med bolden i opspillet.

Men Lemina havde vitterligt armen klistret ind til kroppen, da Tottenham-forsvarer Davinson Sanchez tyrede den op på armen fra kort afstand. Alligevel valgte kampdommeren at underkende målet, men efter fredagens regelændringer ville Fulhams mål formentlig have fået lov at stå.

The International Football Association Board, der står for at udforme fodboldspillets regler, har nemlig annonceret, at det ikke længere vil være en forseelse, når en holdkammerat uden forsæt/ved et uheld har arm eller hånd på bolden inden en målchance eller scoring.

Desværre kommer den ændring en dag for sent for Scott Parker og Fulham. Londonklubbens manager udtalte efter slutfløjtet mod Tottenham følgende:

- Sådan er reglen, men den er vanvittig. Jeg brokker mig over reglen, ikke kendelsen. Vi ønsker, at Premier League skal være den mest underholdende liga i verden med mål, men jeg aner ikke, hvad Mario Lemina kan gøre anderledes i situationen, sagde den engelske manager.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE