AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 10:09
Efter forhandlingsstop: Her er 5 Werner-alternativer for Liverpool

Her er fem spillere, som Liverpool måske i stedet kunne se sig om efter, hvis Timo Werner vitterligt er uopnåelig denne sommer.


Liverpool skulle have afbrudt forhandlingerne med RB Leipzig, eftersom den tyske klub nægter at sælge Timo Werner for mindre end den 24-åriges frikøbsklausul på £52 millioner.

The Reds skulle omvendt ikke være beredte på at betale det beløb, nu hvor coronakrisen påvirker transfermarkedet og spillernes værdi.

Men hvem kunne Liverpool i stedet se sig om efter, hvis sommerens offensive forstærkning ikke bliver Werner?

Borussi Mönchengladbach-angriber Alassane Plea kunne være et bud. Ifølge smarterscout minder den 27-årige franskmand meget om Werner i spillestil, og han har kreeret 17 kæmpechancer denne sæson, hvor han også står noteret for ni mål og ni assists.

Samtidigt kan han veksle mellem forskellige roller i offensiven og skulle ifølge Transfermarkt være knap £22 millioner værd.

Det forhenværende Chelsea-talent Bertrand Traoré er en anden spiller, som spillemæssigt minder en del om Werner, men som er yngre end Plea. Lyon-spilleren fungerer også på flere forskellige positioner i offensiven, men hans slutprodukt mangler stadig.

Fire mål og fem assists er det dog blevet til for et Lyon-hold, som har undervældet i denne sæson.

Domenico Berardi, som har tilbragt hele karrieren for Sassuolo, kunne også være et bud ifølge smarterscout.  Den 25-årige italienske angriber har scoret 64 mål og lavet 43 assists i 197 Serie A-kampe for et hold, der ikke ligefrem er iblandt den etablerede italienske elite.

Fra Serie A kunne Federico Chiesa også være et bud, men hvis Timo Werners pris volder problemer for Liverpool, så gør den italienske forwards med garanti også.

Er man i stedet på udkig efter en ung spiller med potentiale for endnu mere, så er 21-årige Donyell Malen fra PSV et godt bud. Han startede sæsonen som lyn og torden, scorede 11 mål og assisterede yderligere to, inden han desværre blev skadet.

Hans markedsværdi er på omkring €25 millioner, og selvom han ikke er den færdigudviklede vare endnu på samme måde som Werner, så ser han ud til at være alle pengene værd.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED