AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 20:11
Efter flere års stridigheder: Nu er Leeds og RB Leipzig blevet enige

Leeds og RB Leipzig er nået til enighed efter flere års stridigheder.


Jean-Kevin Augustin har været hovedperson i en større transfersag de seneste år.

I januarvinduet 2020 skiftede han fra RB Leipzig til Leeds i en lejeaftale, men efter et halvt år i klubben valgte Leeds ikke at købe ham på permanent basis.

Men ifølge RB Leipzig var der en klausul, der lød på, at Leeds skulle gøre skiftet permanent for €21 millioner, såfremt de sikrede sig overlevelse i Premier League - hvilket de gjorde. 

Det har Leeds nægtet, da de hævder, at pandemien havde en kæmpe betydning for sæsonen og dermed var klausulen ikke gyldig. Det fik RB Leipzig til at lægge sag an.

I sidste måned blev det bekræftet, at CAS (Court of Arbitration for Sport) gav RB Leipzig medhold i sagen, hvilket fik Leeds til at se på deres juridiske muligheder for at appellere.

Så langt når de dog ikke.

Her til aften har Leeds oplyst, at man er nået til enighed med RB Leipzig omkring en aftale.

- Leeds og RB Leipzig er glade for at kunne meddele, at man er nået frem til en mindelig løsning i stridighederne mellem klubberne. Yderligere detaljer er fortrolige mellem parterne, lyder det i en pressemeddelelse fra Leeds.

Jean-Kevin Augustin skiftede i sommeren 2020 til franske Nantes på en fri transfer, og i sommer skrev han så under med FC Basel på en treårig kontrakt.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE