Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 19:22
Efter fire forgyldte år i Kina: Tidl. Chelsea-stjerne vil tilbage til klubben

Oscar erkender gerne, at han ville elske at vende tilbage til Chelsea.


Hvis drømme gik i opfyldelse, ville Oscar vende tilbage til Chelsea og aldrig forlade klubben igen, før han en dag hænger støvlerne op og indstiller karrieren. Det fortæller den brasilianske playmaker, som forlod Stamford Bridge for op mod £60 millioner i 2017 for Shanghai SIPG.

Nu har Oscar rundet 29, og selvom han endnu har kontrakt med sin kinesiske klub frem til 2024, så har han ambitioner om at vende tilbage til Chelsea en dag.

- Jeg tænker på at afslutte karrieren i Chelsea, for jeg havde en god tid for klubben. Chelsea hjalp mig meget, gjorde mig bedre og opfyldte mine drømme om at spille i Champions League, VM og vinde Premier League, fortæller Oscar til Talksport.

- Jeg har mange venner i Chelsea. Hvis jeg fik chancen for at færdiggøre karrieren for klubben, ville det være en drøm for mig. Chelsea er ikke meget for at købe ældre spillere, hvilket er normalt for et tophold, men jeg vil gøre mit bedste for at kunne afslutte min karriere for dem.

I sine 145 kampe for Shanghai SIPG har Oscar scoret 45 mål og leveret 77 assists. Det lyder fabelagtigt, men undertegnede skal ikke sidde og kloge sig på niveauet i kinesisk fodbold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED