Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 16:55
Efter fem måneder: Van Dijk er tilbage på træningsbanen

Virgil van Dijk er i dag vendt tilbage på grønsværen for første gang i fem måneder.


Liverpools forsvarsklippe Virgil van Dijk har ikke rørt en fodbold, siden han tilbage i september pådrog sig en alvorlig knæskade i et sammenstød med Evertons Jordan Pickford.

Dette har siden meldt den 29-årige hollænder ude af den resterende del af sæsonen, men ikke desto mindre er der i dag gode nyheder fra Liverpools nye AXA Training Center.

I dag er nemlig første gang, at Van Dijk vender tilbage til grønsværen, da spilleren har indledt næste skridt på genoptræningsrejsen.

Stopperen er nu i stand til at påbegynde let træning med bold, hvilket var noget, han syntes milevidt fra tilbage hen over julen.

Dermed er der omsider lys at spore for Van Dijk og Liverpool-fansene, der måske endda kan nå at blive klar til slutningen af den indeværende sæson.

Van Dijk skulle være foran tidsplanen af sin genoptræning, mens der fortsat afventes en afgørelse, om han når tilbage inden næste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED