AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 09:17
Efter én erstatning: Nu slæber Conte atter Chelsea i retten

The Times skriver, at Antonio Conte igen slæber Chelsea i retten.


Antonio Conte og Chelsea havde ikke nogen køn skilsmisse, da man sidste sommer afskedigede italieneren og erstattede ham med landsmanden Maurizio Sarri.

Det fik den fyrede Chelsea-træner til at slæbe sin tidligere arbejdsgiver i retten, hvilket endte med, at han fik udbetalt en kompensation på £9 millioner -  svarende til knap 75 millioner kroner.

Men den bitre strid er endnu ikke afsluttet, tyder det på. The Times skriver nemlig, at den nuværende Inter-manager tager en tur mere i retten med sin gamle klub.

Da han blev tildelt kompensation, var det efter dom fra et privat nævn, hvor Premier League agerede mellemmand. Denne gang foregår retssagen i en offentlig beskæftigelsesdomstol, så samtlige papirer fra retsmøderne blive tilgængelige for den engelske presse.

Det kan blive spændende at læse mere om, men på nuværende tidspunkt er der ingen udover Conte og Chelsea som ved, hvad striden denne gang drejer sig om.  The Times skriver dog, at det formentlig vil omhandle en ubegrundet fyring eller diskrimination.

Om Conte motivation er at modtage flere penge eller et ønske om at slæbe Chelsea gennem mudderet er ikke til at sige, men han kan selvfølgelig også blot være drevet af et ønske om retfærdighed. Det bliver vi klogere på senere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED