Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2021 09:52
Efter cupexit: Solskjær har to-tre chancer tilbage

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær fortsætter sin triste pokalhistorik med nederlaget til West Ham United.


Manchester United har to-tre skud tilbage i bøssen, hvis det skal blive til pokaler i denne sæson. Dette hvis man ikke medregner Premier League-titlen som en pokal, da det som bekendt ikke er en cupturnering.

De Røde Djævles Carabao Cup-exit til West Ham onsdag aften betyder at Ole Gunnar Solskjær og co. nu har FA Cup'en tilbage, samt enten Champions League eller Europa League.

Et af de helt store kritikpunkter mod den norske manager i Manchester United er da også den magre trofæhøst, da United ikke har vundet noget endnu under Solskjærs lederskab.

Nordmanden er specialist i semifinaler, men fik muligheden for at sikre sig et trofæ før sommerferien. Desværre blev dette forpurret af Villareal i Europa League-finalen efter en famøs straffesparkskonkurrence.

Uret tikker og selvom Solskjær sidder sikkert i sædet, så er tålmodigheden nok ikke uendelig for de trofæhungrende United-fans, der drømmer sig tilbage til de år, hvor trofæskabet blev fyldt hver sæson.

Få overblikket over Solskjærs pokalhistorik lige her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE