AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 15:52
Efter bud fra Arsenal: Fransk forsvarsstjerne nægter at forlænge

Sport Bild skriver, at Dayot Upamecano nægter at forlænge sin kontrakt med RB Leipzig efter interesse fra blandt andre Arsenal.


I den tyske presse er der konsensus om, at Arsenal bød €60 millioner på Dayot Upamecano denne sommer,  men fik det afvist af RB Leipzig.

Vi har sidenhen citeret tyske kilder for at påstå, at The Gunners formentligt får chancen på ny,  og skal man tro den seneste rapport fra Sport Bild, så ser det ganske rigtigt sådan ud.

Mediet beretter nemlig, at den 21-årige midterforsvarer personligt føler sig klar til at tage næste skridt i karrieren, og han har derfor afvist det kontrakttilbud, som Bundesliga-klubben skulle have præsenteret ham for.

FC Barcelona og en række engelske storklubber, heriblandt Arsenal, skulle udvise interesse i ham, og det kuriøse ved det hele er, at hans frikøbsklausul bliver mindre og mindre for hver sæson.

Denne sommer skulle den have været på €80 millioner, men Kicker har blandt andet skrevet, at den falder med €20 millioner per sæson.

Det vil sige, at den er næste sommer vil være droslet ned til €60 millioner -  dét beløb, som Arsenal angiveligt bød på ham.

Desuden har Upamecano kontraktudløb i 2021, så der begynder at være udsigt til et sommersalg efter denne sæson, så længe den franske midterforsvarer fortsætter med at nægte at forlænge.

Og der ifølge Sport Bild "ingen" chance for, at Upamecano bliver overtalt  til at forlænge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED