AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 12:07
Efter alvorligt kraniebrud: Ryan Mason stopper karrieren

Ryan Mason har valgt at indstille sin karriere med øjeblikke virkning.


Den 22. januar 2017 blev en skæbnedag for Ryan Mason, og den er nu endt med at koste ham tilværelsen som professionel fodboldspiller.

I en Premier League-kamp mellem Chelsea og Hull stødte Gary Cahill og Ryan Mason hovederne alvorligt sammen, og efterfølgende blev den engelske midtbanespiller længe behandlet på grønsværen, inden han blev fragtet til St. Mary’s Hospital i London.

Her var han indlagt i otte dage med et alvorligt kraniebrud, som han sidenhen har forsøgt at komme sig helt over, så han kunne vende tilbage på fodboldbanen. 

Den 26-årige englænder, der nåede at spille én landskamp, har søgt vejledning hos nogle af verdens førende neurologer, og her har han fået den samme besked hver gang; stop med at spille fodbold.

Derfor har Hull-spilleren nu valgt at indstille sin karriere med øjeblikkelig. Det oplyser den engelske klub på sin hjemmeside.

Her på PLBOLD.dk ønsker vi Ryan Mason det bedste i fremtiden, mens vi tænker tilbage på de 69 Premier League-kampe, han nåede at spille i løbet af sin karriere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED