AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 13:37
Efter Aké-køb: City vil stadig have denne verdensklasseforsvarer

Jagten på en forstærkning til midterforsvaret hos Manchester City stopper ikke med købet af Nathan Aké.


Manchester City har ifølge adskillige engelske medier fået et bud på 337 millioner kroner på Nathan Aké accepteret af Bournemouth, men selvom The Citizens efter alt at dømme ender med at købe hollænderen, betyder det ikke, at klubben er færdig med at forstærke midterforsvaret.

For ifølge The Athletics Manchester City-korrespondent, Sam Lee, har klubbens plan hele tiden været at tilføje to midterforsvarere i dette transfervindue.

Manchester City har prioriteret at købe både Nathan Aké og Kalidou Koulibaly, og nu lader det altså til, at den første af de to spillere er på vej.

Nu er spørgsmålet blot, om Manchester-klubben også kan blive enig med Napoli.

Hvis ikke det lykkes, vil Manchester City se sig om efter en anden midterforsvarer, der er også en verdensklasseforsvarer med stor rutine, som straks kan gøre en forskel i klubben.

Det er ikke den profil, Nathan Aké har, og derfor betyder købet af hollænderen ikke, at klubben er færdig med at forstærke det centrale forsvar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED