AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 14:08
Efter 2021: Dette gør Guardiola når City-kontrakten udløber

Tysker Kicker skriver, at vi næppe får Pep Guardiola at se i Bayern München igen, når hans kontrakt med Manchester City udløber efter næste sæson.


Den tyske presse har været særdeles optagede af historien om, at Pep Guardiola potentielt ville vende tilbage til Bayern München - enten til sommer eller når kontrakten med Manchester City udløber efter næste sæson.

Så meget, at Manchester City-trænerens agent følte det nødvendigt af afvise rygterne. For der er nemlig meget lille chance for, at Pep Guardiola vender direkte tilbage til Bayern München.

Ifølge Kicker er der i stedet forlydender om, at den spanske toptræner i stedet tager er sabbatår, når hans kontrakt med de engelske mestre udløber.

Det gjorde Guardiola også efter sine fire sæsoner for FC Barcelona, hvor han efterfølgende erkendte, at det havde været en fejl at tage den fjerde sæson med.

Efter sabbatåret stod han så tre sæsoner i spidsen for de tyske giganter, inden han skiftede til Manchester City. Alt tyder på, at han har i sinde at ære sin kontrakt og forblive træner for The Citizens frem til 2021.

Det vil betyde, at han strækker sin City-karriere til hele fem år, og skal man tage hans tidligere udtalelser om, at tre år for én klub er nok med i perspektivet, lyder det ikke helt usandsynligt, at han trækker stikket og tager et sabbatår efterfølgende.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED