Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 14:22
Efter 19 spillerunder: Her er halvsæsonens bedste XI

Vi har forsøgt at kåre de 11 bedste spillere i første halvdel af 2020/21-sæsonen.


Målmand: Nick Pope - Burnley

Flest clean sheets. Tjek. Næstbedst redningsprocent. Tjek. Halvvejs inde i sæsonen står han også noteret for at have stoppet 6,4 mål, som burde være gået ind.

 

Højreback: Kyle Walker-Peters - Southampton

Det er lidt et hipstervalg, men Trent Alexander-Arnold er langt fra sit vanlige niveau i øjeblikket, mens Mourinho måske må genoverveje, om det var en god ide at sælge 23-årige Walker-Peters til Southampton.

Den unge englænder har lavet to assists, og selvom han endnu ikke er den bedste offensive højreback i ligaen, har han formidable defensive stats. 110 gange har han erobret bolden tilbage i denne sæson, og han har succes med 57 procent af sine tacklinger.

 

Midterforsvarer: Jannik Vestergaard - Southampton

Danskeren er blevet en nøglespiller for The Saints i denne sæson, og hans mange flotte præstationer har fået folk til at sammenligne ham med Virgil Van Dijk - og det har ikke været ment som joke.

Vestergaard scorer mål og er en evig trussel i luftrummet med sin højde, og han vinder selvsagt også størstedelen af sine defensive dueller. Også langs jorden. Læg dertil, at hans pasninger og diagonalafleveringer har siddet lige i skabet hele sæsonen.

 

Midterforsvarer: Ruben Dias - Manchester City

Han skulle lige i gang, men Manchester City har nu holdt 15 clean sheets i de 22 kampe, som holdet har spillet med Dias fra start.

I de seneste 11 kampe har portugiseren sammen med Stones holdt 10 clean sheets og kun lukket et mål ind. Han er i øvrigt kun 23 år, så han bliver nok kun bedre.

 

Venstreback: Andy Robertson - Liverpool

Der er hård kamp om venstrebacken, hvor Lucas Digne, Ben Chilwell og måske endda Joao Cancelo kunne komme i spil.

Lige nu oplever skotten et formdyk sammen med resten af Liverpool, men han står stadig noteret for en scoring og fem assists, så han tager pladsen på holdet.

 

Defensiv midtbanespiller: Tomas Soucek - West Ham

Han er måske ikke decideret defensiv midtbanespiller, men han gør et fremragende stykke arbejde med masser clearinger, tacklinger og bolderobringer i hver kamp. Tjekken er en kæmpe trussel i luftrummet, og han er afsindig skarp med hovedet.

I snit vinder han mere end seks luftdueller per kamp, og det er også med skalden, han har scoret størstedelen af sine fem mål.

 

Central midtbanespiller: Kevin de Bruyne - Manchester City

Tre scoringer, 10 assists. Belgieren er ikke til at se bort fra, og sådan har det været mange sæsoner i træk nu. Han er måske mest blevet brugt i en mere fremskudt rolle, men bidrager også med masser kreativt, når han har spillet som 8'er.

 

Offensiv midtbanespiller: Bruno Fernandes - Manchester United

11 mål og syv assists. Fernandes har en evne til at bidrage enten med et mål eller en assist, selv når han spiller en generelt dårlig kamp. Dem har han også nogle af, men du får altid masser fight fra portugiseren, og hans transformation af Manchester United har været total.

 

Offensiv midtbanespiller: Jack Grealish - Aston Villa

Vi har en formation uden deciderede kantspillere, for der skulle være plads til Grealish, som dog ofte trækker ud på venstrekanten.

Med sine fem scoringer og syv assists skulle der være plads til ham. De er fine stats, men hvis man har set ham spille for Villa i denne sæson, er man næsten også med garanti blevet blæst bagover, for han har virkelig en wow-faktor i år.

 

Angriber:  Son Heung-min - Tottenham

Han deler topscorerværdigheden sammen med Kane lige nu, og det kan ikke komme som nogen kæmpe overraskelse, at det er Tottenham-duoen, som tager de to offensive positioner.

12 scoringer og seks assists har Son lavet i 18 Premier League-kampe. Det er et sindssygt flot snit.

 

Angriber: Harry Kane - Tottenham

Apropos flotte snit, så har Kane et, der er endnu flottere. 12 mål og 11 assists er det blevet til i denne sæson, hvor han både har været målscorer og kreatør i en hidtil uset grad.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED